SERVEIS

MÉS DE 70 ANYS AL VOSTRE SERVEI

CONTROL DE VISIÓ

Actualment les necessitats visuals són molt exigents. Pantalles, entorns digitals, fan que l’equilibri entre una correcta visió de lluny i d’aprop sigui vital per estar còmode. Ribas Òptics som un equip d’optometristes que controlarem i  t’informarem de la millor solució per al teu problema en cas que ho necessitis. No dubtis a consultar-nos.

LENTS DE CONTACTE

Pioners en l’adaptació de lents de contacte des de 1971, som un centre de referència a Sabadell. Des de les lents rígides d’aquella època, passant per l’aparició de les primeres lents toves i molt més recentment les lents de reemplaç freqüent, hem anat ampliant les opcions per tal de trobar sempre la millor solució a les teves necessitats. Explica’ns l’ús que en vols fer i trobarem la millor lent.

PRESSIÓ INTRAOCULAR

És molt important el control de la Pressió Intraocular (PIO) amb certa freqüència. Valors elevats de la PIO poden desenvolupar patologies com el Glaucoma i derivar en una pèrdua de camp visual. Vine a la nostra botiga i en pocs minuts controlarem aquest valor tant important per la teva salut ocular.

CONTROL DEL FONS D'ULL

La retina és la part de l’ull més important. Revisar-la amb freqüència per poder fer un diagnòstic precoç de les possibles patologies hauria de ser quasi obligatori. Actualment disposem d’un retinògraf no midriàtic (permet fer l’exploració sense posar gotes) que capta la imatge de la retina. Amb 24-48 hores tenim un informe oftalmològic de l’estat de la teva retina.

TALLER PROPI

Sempre ens ha agradat muntar les ulleres a la nostra botiga, disposem de taller propi per tal de poder fer el muntatge i posterior adaptació individual a la botiga amb totes les eines possibles. Avui en dia és molt fàcil i freqüent demanar els vidres preparats remotament amb resultats excel·lents, però el fet de gestionar tot el muntatge a la botiga ens dóna una flexibilitat que millora l’adaptació final i posteriors retocs de la muntura i la seva col·locació a la cara, orelles i nas perquè la porteu molt còmodament.